Algemene voorwaarden deleukedingen.nl

1. Algemeen

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met deleukedingen.nl betreffende verkoop, betaling en levering.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.

1.3. deleukedingen.nl houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

 

2. Koopovereenkomst

2.1. Van een koopovereenkomst is sprake zodra het door de klant ingevulde bestelformulier en betaling via ideal door deleukedingen.nl ontvangen is.

2.2. deleukedingen.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden zodra de koper zich niet aan de door deleukedingen.nl gestelde betalingsvoorwaarden houdt.

2.3 deleukedingen.nl behoudt zich het recht voor eventueel tegelijker tijd bestelde artikelen toe te wijzen aan de eerste koper.

 

3. Verkoopprijzen

3.1. De vermelde verkoopprijzen op de website zijn vaste prijzen en exclusief portokosten.

3.2 Verkoopprijs van artikel betreft altijd stuks prijs andere items gebruikt op foto bij kleding item als styling e.d zijn nimmer inbegrepen .

 

4.Portokosten

4.1. Voor alle bestellingen onder het bedrag van โ‚ฌ25,00 wordt portokosten doorberekend.

4.2. De portokosten zijn inclusief verpakkingskosten.

 

5. Betalingsvoorwaarden

5.1. De gedane bestelling dient vooraf betaald te worden.

5.2. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van deleukedingen.nl

5.3. Vooruitbetaling van het verschuldigde totaalbedrag dient te geschieden via ideal en binnen 3 werkdagen. Na ontvangst van het verschuldigde totaalbedrag word de bestelling binnen 3 werkdagen aan u wordt toegezonden. Mits anders aangegeven.

5.4. Geschiedt de betaling vervolgens niet binnen 3 werkdagen dan vervalt de koopovereenkomst en wordt de bestelling terug in de winkel geplaatst voor verdere verkoop.

 

6. Levering

6.1. deleukedingen.nl draagt zorg voor de goede en snelle levering van de bestelde artikelen.

6.2. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 3 werkdagen toegezonden.

6.3. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

6.4 Indien er een wijziging is m.b.t de levering word dit vermeld op de hoofdpagina , met een datum wanneer er weer verzonden word. Dit i.v.m b.v vakantie periode`s

 

7. Verzending

7.1. Artikelen worden aangetekend verstuurd via TNT Post.

7.2. deleukedingen.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post.

 

8. Retournering

8.1 Is niet mogelijk van afgeprijsde artikelen (tenzij vooraf afgesproken, u ontvangt geen geld retour maar een tegoed).

8.2 Is enkel van toepassing op een artikel indien onderstaand :

8.2 Mocht er onverhoopt iets mankeren aan een nieuw artikel , dient dit de dag van ontvangst gemeld te worden. Het Artikel dient dezelfde dag , maximaal binnen 48 uur retour gezonden te worden aan deleukedingen.nl voor beoordeling van de klacht. Schade veroorzaakt door onjuist openen van de verpakking , schade door passen, of ander incorrect handelen word niet vergoed door deleukedingen.nl.

8.3 De aanwijzingen van deleukedingen.nl om een nieuw artikel te retourneren dienen opgevolgd te worden voor een voorspoedige afwikkeling ;

* Dag van levering / ontvangst kenbaar maken aan deleukedingen.nl, en voldoende gefrankeerd retour zenden aan deleukedingen.nl.

* Artikel dient in onberispelijke ongedragen staat te zijn evenals tags / kaartjes en verpakking.

*Labels / tags / prijskaartjes mogen niet aangetast / verwijderd zijn.

*Porto kosten van 1e levering , evenals kosten retour zending worden niet vergoed door deleukedingen.nl.

8.4 Het betaalde bedrag van het artikel zal binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen worden retour gestort op de rekening van de klant m.u.v de porto kosten

8.5 Extra kado artikelen toegevoegd door deleukedingen.nl dienen ook mede retour gezonden te worden , anders worden deze in rekening gebracht .

8.6 deleukedingen.nl bied geen garantie op kraaltjes of steentjes ed .

 

9. Privacy

9.1. deleukedingen.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.

9.2. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

9.3. Klanten die een bestelling plaatsen bij deleukedingen.nl ontvangen automatisch de deleukedingen.nl nieuwsbrief. Afmelden kan via info@deleukedingen.nl

 

10. Veiling

deleukedingen.nl heft als item een veiling gemaakt zodat u aantrekkelijk kunt kopen. Echter gelden dezelfde voorwaarden voor deze veiling als een normaal geprijsd artikel! Ruilen is met een veiling item NIET mogelijk.

 

Disclaimer

De prijzen op de site zijn onder voorbehoud van typefouten.

Aan de bestelling zijn geen rechten te ontlenen.

We kunnen niet garanderen dat iets op voorraad is.

Indien iets door succes uitverkocht is kunnen wij helaas niet leveren.

 

Geef een reactie